Meer Omzet, Meer Resultaat, Meer Terugkerende Gasten

Wij helpen restaurants meer omzet te behalen … resultaat gegarandeerd. We laten je graag ervaren wat we voor je kunnen doen.Uniek is onze 30 days proof of concept.

Claudia Kaldenbach

Claudia Kaldenbach

Marketeer

In 2004 rolde ik (partime) in de hospitality. Nadat ik mijn baan opzegde, startte mijn zoektocht naar de beste marketingmethodes online. In 2013 pastte ik ze toe op ons eigen vakantiehuis, met succes. 

Ik heb een passie voor gastvrijheid en lekker eten en zie kansen voor restaurants. Daarom heb ik ij gespecialiseerd in groeiversnellers voor de horeca.

In mijn vrije tijd windsurf ik graag. Met mijn man en onze volwassen kinderen, wanneer die een weekend thuis zijn. 

16 jaar ervaring in Gastvrijheid

Sinds 2004 ben ik zelf werkzaam in de hospitality. Van B&B naar goedlopende groepsaccommodatie, dankzij reputatie marketing. Gasten blij willen maken en
dat stapje extra willen doen, dat maakt
ons hetzelfde…

 

12 jaar Marketingstudie

Nadat ik trainingen heb gegeven in de methode Get Clients Now, ben ik marketing gaan doen voor klanten.

De afgelopen 12 jaar heb ik tienduizenden euro’s en uren geinvesteerd om de beste strategieën te vinden. En ik heb ze gevonden.

4 jaar kennis van Vega(n) trends

 Sinds 2016 eet ik geen vlees of vis meer. Inmiddels ben ik 90% vegan, aangevuld met bio ei en geitenkaas.

Steeds meer mensen eten minder vlees en vis. Dit biedt kansen voor restaurants. Ik deel nieuws en help bij bronnen voor vega(n) recepten.

2020 Club

Heb jij met jouw restaurant de ambitie om meer impact te maken dit jaar?
Ervaar dan onze 2020 Club.

Je groei wordt niet belemmerd door gebrek aan goed personeel. We bieden je een opleidings- en testcentrum, zodat je zelf je team kunt (laten) opleiden zoals jij dat wilt